Be My Followers

ORDER FORM

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone no
Address
List of order
Payment method Maybank 109017391337
CIMB 02120010734525

Get your own free form like this one.
SENTIASA DAPATKAN UPDATE DARI ANGGUNKIDSWORLD. MASUKKAN EMAIL ANDA DI BAWAH INI.

DAPATKAN UPDATE DARI ANGGUNKIDSWORLD. MASUKKAN EMAIL ANDA DISINI.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Thursday, January 29, 2015

ABQORI MINDA GENIUS - PRODUK MAGIS UNTUK ANAK

BILA PRODUK BERKATA-KATA,
LIHAT SAHAJA MAGISNYA...



Assalamualaikum ibubapa yang dirahmati.
~~Sejauh manakah anda sayangkan anak anda?
~~Apa harapan anda pada dia?

*Saya nak dia menjadi anak yg soleh/solehah.
*Saya nak dia menjadi anak cemerlang,
 kalau boleh straight A's student.
*Saya nak dia rajin belajar, rajin solat.
*Saya nak dia mendengar cakap dan arahan saya.
*Saya tidak mahu dia menjadi malas, degil dan sukar dibentuk.

SEBAB ITU KITA HANTAR DIA :
*tiusyen.
*Kelas KAFA
*Jemput ustaz mengajar di rumah.
Semata-mata utk mencapai impian kita.
 
TETAPI..sedarkah anda bahawa PEMAKANAN SUNNAH 
amat memainkan peranan dalam membentuk minda, kecergasan dan akhlak anak?
Saya ingin kongsikan pemakanan sunnah ini yang juga diberikan kepada anak2 saya.
 
Terlalu byk makanan minda dlm pasaran, kenapa saya memilih ABQORI MINDA GENIUS?
 
SEBAB :
 
*Ia tablet mudah kunyah dan rasa koko yang sedap.
*Ada anak tak suka kunyah vitamin tapi tablet ni 
once kita bagi dia nk lagi !!
*sehari 3 bji je kunyah lepas solat subuh,
 semasa perut kosong. Mudahkan?
 
******Sebelum makan either anak or kita baca :

1. Bismillah 3 x

2. Selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W  3 x

3. Ya haiyum ya qaiyum seterusnya niatkanlah dan berdoa harapan kita pada dia.

Ingatlah doa ibubapa mustajab!

InsyaAllah anda akan dapat melihat kesan & perubahan sedikit demi sedikit. Perubahan setiap individu tak sama. SABAR & istiqamah memberi tablet ini. Jadikan amalan pemakanan seharian. Kita juga kena mainkan peranan kerana tak mungkin berhasil jika anak shj bersungguh. Perubahan tidak terjadi mendadak ye. SABAR, tunggu dan lihat hasil!
 

Sebotol ada 100biji utk sebulan. 
Hanya RM38 shj. 
 
Anda rasa mahal ke murah??
 
(INGAT! Kita boleh belikan anak hp, ipad, PS4 mcm2 gadget yg beratus ringgit kerna sayangkan dia)
Jika ada 2-3 org anak, saya syorkan anda beli 3 botol sekaligus kerana ada diskaun.
3 botol RM100 shj utk 2-3 bln.
 
Bagi anak bermasalah:
*Degil, keras kepala, suka melawan cakap.
*Malas solat, malas belajar
*Ponteng sekolah, merokok.

YAKINLAH, dia masih boleh dibentuk. SABAR dan istiqamah beri dia tablet ABQORI MINDAGENIUS.

Aturan:
Ambil 3 bji pagi, 3 bji ptg. 1 jam sebelum makan.
 Parents kena sabar ye utk make sure dia makan.

 Selebihnya bertawakallah.
Bertindaklah sekarang! Jangan sygkan duit anda.
Sayangi anak anda kerana mereka saham akhirat kita. InsyaAllah.
 
SURIATI 0134337352 

(STOKIST DAERAH BERTAM/KEPALA BATAS)

**PENGEDAR DIPERLUKAN. SILA WHATSAPP.


 
Bertindaklah sekarang! Jangan sygkan duit anda.
Sayangi anak anda kerana mereka saham akhirat kita. InsyaAllah.

 
SURIATI 0134337352 

(STOKIST DAERAH BERTAM/KEPALA BATAS)

**PENGEDAR DIPERLUKAN. SILA WHATSAPP.

Monday, November 10, 2014

CUTE BOTTLE COVER FOR YOUR LOVES ONE!

COMELNYA COVER BOTOL SAYA, IBU!
SUKANYA SAYA.
TERDAPAT DALAM 3 DESIGN YANG BERBEZA :
* DUCK
*TURTLE
*HELLO KITTY
RM30/PC
WHATSAPP 013-4337352

  

   *Classic Milk Bottle Cosy!
*Material: Flannelette. Great material which is soft and warm.
*Length approx 24cm. Fits various bottle sizes.
*Cute animal shaped make your baby loves milk.
*Transparent design in the animal belly.
*Insulation design keeps milk warm.
*Strap for easy carry

RM30/unit
Postage RM6 (semenanjung)
Postage RM9 (sabah/sarawak)

Whatsapp 013-4337352  

Thursday, October 16, 2014

GENIE BRA~Selesanya ia. HARGA HEBAT!!! ANDA PASTI TAK PERCAYA!

WOW!!! Tak sangka begitu selesa memakai genie bra ni. Bagi yang dah pernah mencuba pasti tau hebatnya ia.
Tawaran hebat, harga hebat, anda pasti tak percaya! 
 RM60
RM50
RM40

RM??
WHATSAPP SEGERA 013-4337352






Dengan 3 pilihan design:
MODERN
PASTEL
CLASSIC

HARGA ISTIMEWA!
WHATSAPP 013-4337352
    (SIZE, SILA REFER CHART DI ATAS)

Monday, September 29, 2014

PRINCESS ELSA DRESS

LET IT GOOOO...LET IT GOOOOOO...
Hmmm...semua dah berangan nak jadi princess Elsa.

Inilah dia Elsa Dress idaman si cilik. 
Kualiti cukup bagus, material yang sungguh cantik.
Si dia memakai dengan selesa sekali kerana dilapisi cotton lembut di bahagian belakang badan.
Telah terjual lebih 40 pasang dalam masa yang singkat!!!

Saiz dari 3y sehingga 7y sahaja.
Lihat sahaja anak-anak pelanggan kami yang berpuas hati dengan Elsa Dress ini.
Telah restock batch ke-4, setelah batch ke-3 sold out dalam masa 1 minggu sahaja.
 

















BAGI YANG BERMINAT SILA CONFIRMKAN DENGAN KADAR SEGERA DENGAN WHATSAPP 
013-4337352
(TERTAKLUK KEPADA SIZE YANG TINGGAL, CEPAT SEBELUM KEHABISAN SIZE)
 

Sunday, January 12, 2014

CARTER SWADDLE HUG ME (BEDUNG ZAP ON)

BERIKAN KESELESAAN BERGANDA KEPADA SI COMEL DENGAN SWADDLE HUG ME (BEDUNG ZAP ON ) INI.
BAYI TIDUR LEBIH LENA!



CARTER SWADLE HUG ME (BEDUNG ZAP ON)
RM35 = 1PC
RM65 = 2PC
RM89 = 3PC
WHOLESALE 10PCS ABOVE (PM ME FOR BEST PRICE)

material : soft cotton tshirt.
****************************************
whatsapp 0134337352
****************************************









CARTER SWADLE HUG ME (BEDUNG ZAP ON)
RM35 = 1PC
RM65 = 2PC
RM89 = 3PC
WHOLESALE 10PCS ABOVE (PM ME FOR BEST PRICE)

material : soft cotton tshirt.
****************************************
whatsapp 0134337352
****************************************

Monday, November 11, 2013

NORMAL AND SUPER HIGH WIST PANTIES--NO MORE TUMMY!!

Kini anda tidak lagi menghadapi kesukaran untuk menggayakan pakaian kegemaran.
High waist panties membantu anda. Perut tampak lebih kempis. Lebih selesa memakai panties ini berbanding memakai girdle yang lebih ketat dan material yang tidak sesuai.

Ia grip di bahagian perut, expand dan menyokong di bahagian punggung.
MEMPERKENALKAN 
HIGH WAIST PANTIES 

Type : Super high waist panties
Rm17/pc
5pcs-free post

A-F, fit s to xl
G-H, fit xl to xxxl

 

TYPE: NORMAL HIGH WAIST PANTIES 
RM15/PC
FREE POSTAGE FOR 5PCS

NO 1-MARROON
NO 2- CREAM


  BEZA NORMAL DAN SUPER

SILA SMS/WHATSAPP 0134337352
*BORONG JUGA ADA. 

Saturday, May 25, 2013

TELEKUNG KANAK-KANAK SULAM KERAWANG




KAIN TELEKUNG HARIANI (SULAM KERAWANG INDON).
KUALITI KAIN TERBAIK.
SULAMAN KERAWANG KEMAS DAN TELITI.
KAIN COTTON SEJUK DAN LEMBUT.

NURUL AIN (8YR) WEARING TELEKUNG HARIANI.
RM52/PC
WARNA : PURPLE, ROS, BROWN, BLUE


Tuesday, May 14, 2013

TUNGKU HERBA IBU-JUGA BOLEH MEREDAKAN SAKIT SENGGUGUT


TUNGKU HERBA IBU
RM25/PC

*cotton flannel, lembut
*mengandungi herba terpilih, baru dan fresh
*bagus untuk buang angin dlm badan, lenguh sendi
*bgus juga untuk meredakan sakit senggugut.
*tuam pada seterika, dan lekapkan perlahan-lahan pada bahagian yg sakit/lenguh
(UTK HG BORONG, SILA SMS 0164284782)

Thursday, November 22, 2012

TUNGKU BAYI BERHERBA

RM12/PC
TUNGKU BABY BERHERBA
*BAGUS UNTUK ELAK/CEGAH BAYI KEMBUNG PERUT
Cara penggunaan :
-Lekapkan tungku baby pada tungu besi ibu yang masih panas
-Boleh juga diletakkan pada iron panas
- Tuam tungku ini pada perut bayi secara perlahan-lahan



RM12/PC
*BERMINAT BORONG? 
SILA SMS/WHATSAPP PN SU 013-4337352
  -menghindar batuk & selsema, kembong semasa bayi dlm tempoh pantang,
- untuk kanak2 dapat mengurangkan kesan akibat gigitan serangga dan terjatuh dgn menuam ditempat yang sakit
- penting pada bayi bagi mengelak terkena angin pasang surut (dituam pada kemaluan bayi)
- menenggelam pusat bayi yang baru luruh@tanggal

Cara penggunaan:
1. tuam tungku pada permukaan seterika yg panas(suam-suam kuku) atau tuam tungku bayi pada tungku ibu yg masih panas.
2. kemudian tuam pada mana-mana bahagian badan bayi

Bahan-bahan :
lada hitam, halba dan herba terpilih.

100% menggunakan kain cotton flannel